Website2022-04-08T08:00:59+00:00

Het belang van een website

en de vele zaken waar je aan moet denken.

Sure Connection

Wij ontwerpen en bouwen en schrijven (incl. SEO) websites. Onderhoud doen we alleen voor sites die we zelf hebben gemaakt, maar hosting en SEA doen we niet.  Voor alles wat wij zelf niet doen hebben we wel mensen in ons netwerk. 

Waarom zou je een site laten maken?

In onze opinie bestaat een goede website niet uit een paar plaatjes en wat tekst op het internet gooien. Ook al bestaan er platforms zoals Wix en Squarespace die relatief simpel zijn, vervolgens heb je dus ook een simpele website, die waarschijnlijk niks staat te doen. Hoeveel kennis heeft een gemiddeld persoon van SEO, van beveiliging, van de laatste trends op het gebied van webdesign, van sterke en zoekmachinevriendelijke webteksten, waar je CTA moet staan, etc. Voor de zaken die van je site een marketingtool maken die ook echt iets doet, daar schakel je een bureau voor in.

Waarom heb je uberhaupt een site nodig?

Je website is vaak het eerste wat mensen zien van je bedrijf. Een (potentiële) klant zoekt naast volledige informatie ook betrouwbaarheid en een professionele uitstraling. Ga jij een product bestellen of een dienst afnemen bij een bedrijf met een amateuristische website? Of bij een bedrijf dat online totaal geen informatie biedt? Vast niet.

Sure Connection.

In de afgelopen 10 jaar hebben wij ruim 40 sites gemaakt. Wij hebben in de loop van de jaren heel veel zien veranderen. Waar je ‘vroeger’ inderdaad nog wel wegkwam met een site die er alleen een beetje aardig uitzag, moet je nu aan veel meer zaken aandacht geven. En wij houden die ontwikkelingen bij, zodat jij een site krijgt waar je niet alleen super trots op bent, en die echt helemaal bij jou als ondernemer past, maar die je ook kunt inzetten als marketingtool, zodat je je investering gaat terugverdienen. Een uitgebreid digitaal gezicht van je bedrijf, zodat jij trots bent op je online zichtbaarheid.

Enkele Websites uit onze uitgebreide portfolio

Sure Connection

“Prachtige nieuwe website, precies zoals ik voor ogen had. Een goede combinatie van vormgeving en tekst.”

Marcel Verkaik/MASA print

Power call over jouw wensen en de mogelijkheden

Briefing over doel en doelgroep

Opzetten basis zoals hosting, thema, demo

Content creëren

Teksten en foto’s toevoegen

Technische zaken regelen

Veiligheid en vindbaarheid

Gebruikersvriendelijkheid

Een complete website waar je trots op bent en die zijn doelen gaat behalen!


Blogs over Websites

Sure Connection
Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET PROFESSIONELE ZICHTBAARHEID WAAR JE TROTS OP BENT!

Ga naar de bovenkant