Logo & Huisstijl2021-11-05T10:37:45+00:00

Project omschrijving

Het belang van een logo & huisstijl

MEER KLANTEN EN MEER SUCCES DOOR KLEUREN & VORMEN

Het belangrijkste waaraan een logo en huisstijl bijdragen is een professionele uitstraling. En welke ambitieuze ondernemer wil dat nou niet? Maar alleen serieus en gedreven voor de dag komen brengt je nog niet bij je ultieme succes. Dat schuilt ook in de juiste klanten aantrekken, duidelijkheid verschaffen en je trots voelen. Een logo kan in één oogopslag jouw verhaal vertellen en je potentiële klant dus duidelijk maken dat hij/zij bij jou aan het juiste adres is. Vervolgens zien ze dat je serieus bent, ervaring hebt en kwaliteit levert, door je professioneel ontworpen logo dat bij de huidige tijdsgeest past.

Weten wie je doelgroep is, is voor allerlei onderdelen in jouw zaak heel belangrijk, dus ook als je een logo wilt dat goed voor je werkt. Kleuren, vormen, lettertypes en sfeer dragen allemaal bij aan het aanspreken van jouw juiste doelgroep. Als zij zich direct herkennen in jouw visuele identiteit (je logo doorvertaald naar een huisstijl, en je huisstijl doorvertaald naar je uitingen) dan zul je langer hun aandacht vasthouden en meer kans maken op het verkopen van je dienst of product. Worden ze enthousiast en blij van wat ze zien, dan heb je al meteen een sterke troef in handen: een emotionele connectie!

Enkele Logo’s & Huisstijlen uit onze portfolio

Bekijk onze gehele portfolio

“Ik ben ontzettend blij met het logo en huisstijl die Lisa voor mij heeft opgeleverd. En dat we hiermee samen niet over een dag ijs gingen en we echt de tijd namen om een design te vinden wat echt past. Trots op!”

– Odiel Mennink/Daily Drive Media –

Briefing

Vrij schetsen

Presentatie van 3 concepten

Schetsfase 2

Jouw feedback

Laatste ontwerpfase

Samen afronden

Je ontvangt het originele logo

Je ontvangt een compact huisstijlhandboek

IK WIL OOK EEN LOGO

Blogs over Logo & Huisstijl

Vertel me meer over:
Website
Fotoplan
SEO
Teksten
Vertaling
Onderhoud
Haal het beste uit je site
Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET JE ZICHTBAARHEID!

Laten we sparren!
Ga naar de bovenkant