Over Nora en Lisa Schultz

WIJ VOELEN ONS SUPERONDERNEMERS! JIJ OOK?

Wij, Nora en Lisa Schultz, zijn zussen en werken al heel wat jaartjes samen. In 2012 zijn we samen dit bedrijf begonnen, omdat we onze talenten wilden bundelen en mooie dingen willen maken voor onze klanten, zoals logo’s, huisstijlen, teksten en websites, waar ze  super trots op zijn! We vinden vooral professionele en enthousiaste zichtbaarheid heel belangrijk, want je kunt nóg zo’n leuk idee hebben, maar als niemand ervan weet doe je het eigenlijk voor niks en dat is zo zonde!

Lisa is al sinds 1998 grafisch ontwerper. Haar specialisaties zijn logo’s, complete huisstijlen en webdesign. Onze klanten vinden haar creatief en meedenkend.

Nora is dol op taal en is een tekstschrijver met kennis van marketing en SEO. De juiste woorden om het verhaal te vertellen, het gevoel met een doel, in het Nederlands – haar moedertaal – en het Engels – haar vadertaal. Ze komt tot de kern van je boodschap en helpt je teksten begrijpelijk en bondig te maken.

Als we enthousiast worden van jouw bedrijf, product of dienst, en er is een klik, dan denken we heel graag met jou mee hoe we je zaak het beste kunnen promoten en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht kunnen komen. Wie kunnen we blij maken met waar jij voor staat? Wie is je doelgroep en hoe kunnen we die het beste bereiken? Laten we ervoor gaan!

Wij werken met enthousiaste en gedreven superondernemers (ook beginnend) die willen herpositioneren of internationaliseren.

Over Ons Sure Connection Nora en Lisa

LISA’S ACHTERGROND

In 1999 rondde Lisa haar opleiding Bedrijfspresentatie, met een specialisatie in vormgeving, aan de Hogeschool Holland af. Zij combineert nog altijd de drie belangrijkste pijlers: marketing, communicatie en vormgeving. Ze is een resultaatgerichte ontwerper met een sterk commerciële inslag. Na haar opleiding werkte ze enige tijd als grafisch ontwerper bij een groothandel in relatiegeschenken en daarna vele jaren in de fotografie. Daar heeft zij nog steeds veel liefde voor. Ze combineert haar grafisch ontwerp dan ook graag met fotografie in drukwerk en in webdesign. Ze zet haar synesthesie (het zien van kleuren en vormen als je woorden en namen hoort) graag in voor een passende en professionele huisstijl voor klanten.

 • Barst van de ideeën
 • Stelt de juiste vragen
 • Wil net zo trots zijn op het eindresultaat als jij!

NORA EN LISA ALS TEAM

   Nora en Lisa eerste bedrijf 1980
Nora en Lisa wilden vroeger al samen een winkeltje beginnen, liefst onder de trap. Zo verkochten ze tekeningen en plastic zakjes aan hun ouders voor 10 cent. Later leerden ze veel van die ouders door in hun bedrijf te werken. Daar leerden ze alles over de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij een eigen bedrijf komen kijken. In 2002 richtten ze samen een stichting op, Stichting Smiles, die hun deed inzien wat een goed team ze zijn. Ze werken met veel plezier samen en vullen elkaar goed aan. Lisa is meer een gevoelsmens, Nora is pragmatischer. Ook bij Sure Connection vullen ze elkaar goed aan, nu met woord en beeld. Met hun gecombineerde kennis, werkwijze en inzet, willen ze klanten helpen hun verhaal goed neer te zetten en meer klanten aan te trekken.

 • Een goed team
 • Houden van koffiemomentjes…
 • …maar ook van keihard werken

NORA’S ACHTERGROND

Nora heeft de opleiding Cultuur & Beleid afgerond. Hierin speelden organisatie en planning een grote rol. Uiteindelijk koos Nora voor de specialisatie filmfestivals en liep zij 4 maanden stage bij het London Film Festival. Door haar lange loopbaan bij een fotopersbureau heeft zij enorm veel commerciële ervaring opgedaan. Binnen haar eigen stichting, die is opgericht in 2002, houdt zij zich o.a. bezig met organisatie, communicatie & fondsenwerving. Als oudste van twee dochters met een Amerikaanse vader en Nederlandse moeder heeft zij vanaf haar geboorte Amerikaans geleerd. Het is voor haar haar vadertaal, zoals Nederlands haar moedertaal is. Met veel affiniteit en liefde voor taal, en haar tweetalige opvoeding, is Nora een zeer natuurlijke en bekwame vertaler en tekstschrijver in beide talen.

 • Komt graag tot de kern van het verhaal
 • Implementeert haar kennis van marketing en SEO
 • Is een pragmatische woorden-nerd

Meet The Team

WIE KUNNEN WE VOOR JOU INZETTEN?

Dit zijn een aantal toppers uit ons netwerk die wij kunnen inzetten bij projecten.
Hun kennis gaat heel diep, “experts” kunnen we ze wel noemen. Met hen gaan we nog meer resultaat voor jou behalen!

Eric Bernhard
IT ADVIES | IT-SUPPORT| WEB DESIGN

Eric is ruim 7 jaar actief als IT-mannetje voor het MKB. Klanten kiezen voor Eric vanwege zijn kwaliteit, flexibiliteit en prettige manier van communiceren. Of het nu gaat om een nieuwe website, het updaten van een bestaande website, IT-infrastructuur of Office uitdagingen, IT-mannetje zorgt voor de juiste oplossing. Eric ondersteunt ons met zijn technische kennis bij het bouwen van websites.

Dennis van den Heuvel
IT advies en website onderhoud
Dennis staat Sure Connection bij als IT'er. Daarnaast verzorgt hij voor enkele van onze klanten website-onderhoud en kan hij ook regelen:
 • Domeinregistratie
 • Office 365 implementaties en migraties
 • Online spamfilter
 • Installatie van (Windows) systemen
 • Cloudoplossingen
Lisa Peters
Social Media specialist

Lisa is freelance Social Media specialist. Daarnaast kruipt ze ook geregeld in de lens om mooie foto's en video's te schieten. De oprechte connectie maken tussen jouw bedrijf en haar klanten staat voorop. Samen lachen, elkaar leren kennen of interessante kennis delen: net zoals je met je vrienden zou doen. Social Media is volgens Lisa een belangrijke tool in je branding strategie, neerzetten waar jij voor staat als bedrijf!

Odiel Mennink
(Online) Marketing Strateeg
Marketingstrategie en online (social) videocampagnes, daar kun je Odiel voor inzetten! Hoe complex het vraagstuk ook lijkt, zij zorgt niet alleen voor focus en creativiteit, maar maakt het ook uitvoerbaar. Odiel stopt niemand in hokjes maar gaat voor het persoonlijke aspect. Haar aanpak is verrassend, intelligent, stijlvol en altijd met ballen!
Rowan Peperkamp
(Online) Marketing specialist

Rowan is van vele markten thuis. Ze kan vooral heel veel met Social Media, woorden én daden. Zij kan zich verdiepen in hele diverse klussen en weet er het beste uit te halen. Een dame met pit en veel kennis van online marketing.

 

Juline van Langen
SEO/SEA vindbaarheidsexpert

Wist je dat 75% van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google? Juline, als marketing fanaat, begrijpt hoe belangrijk het is om hoog te scoren in Google. Met techniek, content en autoriteit laat ze bezoekersaantallen exponentieel groeien.

 
Melanie Ditters
Business Strategie

Met ruim 10 jaar management ervaring binnen retail, weet Melanie als geen ander hoe een commercieel assortiment vorm te geven en een succesvol marge beleid te voeren. In een tijd waarin bedrijven moeten vechten voor de aandacht en loyaliteit voor de bewuste klant is het ontzettend belangrijk de connectie te vinden. Melanie helpt bedrijven de strategie te bepalen op een manier die een naadloze verbinding tussen klant en merk creëert.

Bas van Venrooij
Horeca consultant

Bas van Venrooij is eigenaar van Pure Horeca Consultancy. Hun core business is het opzetten en verbeteren van nieuwe en bestaande horecabedrijven. In deze projecten voorziet Sure Connection hen van websites, vormgeving en marketing en Bas ons van advies op elk horecavlak. Een hele fijne samenwerking!

 

 

Astrid van Kollenburg
Webshop marketing specialist

Astrid van Kollenburg van Succes met je Webshop helpt ambitieuze webwinkeliers met het vergroten van hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Dat doet ze door heel veel tips en inspiratie te delen via e-books, blogs en online trainingen. Ook geeft ze online masterclasses, doet ze Webshop Scans en 1 op 1 coaching en brengt ze webshop eigenaren samen binnen haar inspirerende webwinkel community. Haar missie is groei!

Chantal van Thiel
Online Marketing Professional
Chantal is een online marketing professional met een focus op leadgeneratie en het vergroten van naamsbekendheid. Ze heeft een speciale interesse in het initiëren en coördineren van creatieve campagnes, content marketing en zoekmachine marketing.

Projecten

SUPERPROJECTEN WAAR WIJ EN ONZE KLANTEN TROTS OP ZIJN!

BEKIJK ONZE HELE PORTFOLIO
Ben je er klaar voor?

BEN JE AL SUPERONDERNEMER OF WIL JE DAT WORDEN?

Ja!