WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top
 

WAT & WIE

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerper die meedenkt, meevoelt, jouw verhaal omzet in beeld. Een logo dat jouw bedrijf en persoonlijkheid reflecteert, een folder die marketingtechnisch sterk is, een gebruiksvriendelijke website, Lisa kan alles in de juiste beelden omzetten.

Lisa Schultz is sinds 1998 grafisch ontwerper. Ze heeft al vele ondernemers blij gemaakt met een logo dat perfect past bij de persoonlijkheid van de onderneming, een prachtige website, of een aantrekkelijke poster en folder. Haar specialisaties zijn logo’s en complete huisstijlen. Ze komt altijd met verrassende elementen en goede adviezen.

  • Een visuele uitstraling die bij jou past;
  • Geef je klanten een gevoel van betrouwbaarheid en professionaliteit;
  • Huisstijlen, logo’s en visitekaartjes;
  • Websites, flyers en folders.
Woord & Beeld

Jouw verhaal in woord & beeld – in de vorm van een website, webshop, folder, marketingadvies, persbericht of nieuwsbrief. Met uitgebreide kennis van marketing, gebruiksvriendelijkheid en wat goed bij jou past.

Wij zijn erg gedreven in het bedenken van manieren om jouw zaak te promoten, samen met jou. We kijken allereerst goed naar je doelgroep en hoe we die het beste kunnen bereiken, bijvoorbeeld via de media, met acties, flyers, folders, een goede website, de vindbaarheid, etc. Daarnaast komen wij graag met aanvullende originele en passende ideeën voor jouw bedrijf.

Voor startende ondernemers en bedrijven die willen herpositioneren of internationaliseren.

Websites

Door onze kennis van het maken van websites gecombineerd met marketing, taal, grafisch ontwerp én SEO, vormen wij een sterke partner voor het opzetten van een persoonlijke, complete website, die geheel aansluit bij jou en je bedrijf.

 

• Een goede (vaak eerste) indruk van je bedrijf;
• Websitebouwers met kennis van communicatie en gebruiksvriendelijkheid (UX);
• Samenwerking met IT-specialist;
• Vindbaarheid (SEO) geïntegreerd en meer als extra optie.
• Onderhoud via ICT-er Dennis vd Heuvel of via Shore Connection (afgeronde training ‘WordPress onderhoud’ bij Webtalis).

Teksten en vertalingen

De juiste woorden om het verhaal te vertellen, het gevoel met een doel. Nora is een tekstschrijver met kennis van marketing en SEO. Een tekst die tot de kern van de boodschap komt. Teksten en vertalingen in het Engels en Nederlands.

 

Nora Schultz is erg graag met taal bezig. Altijd al dol op lezen en op verhalen schrijven, in het Nederlands – haar moedertaal – en het Engels – haar vadertaal. Ze schrijft webteksten, artikelen, teksten voor folders, persberichten, blogs, en vertaalt graag. Ze komt tot de kern van je boodschap en helpt je teksten begrijpelijk en bondig te maken.

• Teksten schrijven voor websites, folders, blogs en nieuwsbrieven;
• Redigeren van boeken en lange teksten (spelling, opbouw, inhoud);
• In het Nederlands en het Engels;
• Marketingstechnisch en SEO vriendelijk;
• Kennis van marketing en met maken van websites.

KLANTENSCENARIO’S

Voorbeelden waar je ons voor kunt inzetten

``Ik vind mijn logo en huisstijl niet meer bij me passen.``

``Ik moet teksten schrijven voor mijn website maar ik weet niet waar ik moet beginnen.``

``Mijn webshop loopt niet. Ik wil een nieuwe en marketingadvies.``

``Mijn Engels is niet zo goed. Ik heb hulp nodig met de teksten voor mijn boek.``

ONZE PROCESSEN BESTAAN UIT:

Luisteren 0
Advies geven 0
Uitvoeren 0
Feestje vieren met klant 0
Lisa’s achtergrond

Aan het einde van de studie Bedrijfspresentatie, waar het belang van de samenhang tussen marketing, communicatie en vormgeving werd benadrukt, koos Lisa voor de specialisatie vormgeving. Door haar werkervaring als grafisch vormgever bij een groothandel in cadeau-artikelen, als sales- en communicatiemedewerker en vormgever bij een fotopersbureau en als zelfstandig grafisch ontwerper heeft Lisa veel ervaring opgedaan. Binnen haar eigen stichting, die is opgericht in 2002, houdt zij zich o.a. bezig met organisatie, communicatie & fondsenwerving. Ze denkt graag mee met de klant en komt altijd met originele ideeën.

Een ontwerper met gevoel

Stelt de juiste vragen

Wil net zo enthousiast zijn over het eindresultaat als jij!

NORA EN LISA ALS TEAM

Nora en Lisa wilden vroeger al samen een winkeltje beginnen, liefst onder de trap. Zo verkochten ze tekeningen en plastic zakjes aan hun ouders voor 10 cent. Later leerden ze veel van die ouders door in hun bedrijf te werken. Daar leerden ze alles over de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij een eigen bedrijf komen kijken. In 2002 richtten ze samen een stichting op, Stichting Smiles, die hun deed inzien wat een goed team ze zijn. Ze werken met veel plezier samen en vullen elkaar goed aan. Lisa is meer een gevoelsmens, Nora is pragmatischer. Ook bij Sure Connection vullen ze elkaar goed aan, nu met woord en beeld. Met hun gecombineerde kennis, werkwijze en inzet, willen ze klanten helpen hun verhaal goed neer te zetten en meer klanten aan te trekken.

Een goed team

Houden van koffiemomentjes...

...maar ook van keihard werken

NORA’S ACHTERGROND

Nora heeft de opleiding Cultuur & Beleid afgerond. Hierin speelden organisatie en planning een grote rol. Uiteindelijk koos Nora voor de specialisatie filmfestivals en liep zij 4 maanden stage bij het London Film Festival. Door haar lange loopbaan bij een fotopersbureau heeft zij enorm veel commerciële ervaring opgedaan. Binnen haar eigen stichting, die is opgericht in 2002, houdt zij zich o.a. bezig met organisatie, communicatie & fondsenwerving. Als oudste van twee dochters met een Amerikaanse vader en Nederlandse moeder heeft zij vanaf haar geboorte Amerikaans geleerd. Het is voor haar haar vadertaal, zoals Nederlands haar moedertaal is. Met veel affiniteit en liefde voor taal, en haar tweetalige opvoeding, is Nora een zeer natuurlijke en bekwame vertaler en tekstschrijver in beide talen.

Komt graag tot de kern van het verhaal

Implementeert haar kennis van marketing en SEO

Is een pragmatische woorden-nerd