Hallo super-
ondernemer!

LEES MEER OVER NORA EN LISA SCHULTZ EN
HET TEAM VAN SURE CONNECTION

Neem contact op

Over Nora en Lisa Schultz

WIJ VOELEN ONS SUPERONDERNEMERS! JIJ OOK?

Wij, Nora en Lisa Schultz, zijn zussen en werken al heel wat jaartjes samen. In 2012 zijn we samen dit bedrijf begonnen, omdat we onze talenten wilden bundelen en mooie dingen willen maken voor onze klanten, zoals logo’s, huisstijlen, teksten en websites, waar ze  super trots op zijn! We vinden vooral professionele en enthousiaste zichtbaarheid heel belangrijk, want je kunt nóg zo’n leuk idee hebben, maar als niemand ervan weet doe je het eigenlijk voor niks en dat is zo zonde!

Lisa is al sinds 1998 grafisch ontwerper. Haar specialisaties zijn logo’s, complete huisstijlen en webdesign. Onze klanten vinden haar creatief en meedenkend.

Nora is dol op taal en is een tekstschrijver met kennis van marketing en SEO. De juiste woorden om het verhaal te vertellen, het gevoel met een doel, in het Nederlands – haar moedertaal – en het Engels – haar vadertaal. Ze komt tot de kern van je boodschap en helpt je teksten begrijpelijk en bondig te maken.

Als we enthousiast worden van jouw bedrijf, product of dienst, en er is een klik, dan denken we heel graag met jou mee hoe we je zaak het beste kunnen promoten en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht kunnen komen. Wie kunnen we blij maken met waar jij voor staat? Wie is je doelgroep en hoe kunnen we die het beste bereiken? Laten we ervoor gaan!

Wij werken met enthousiaste en gedreven superondernemers (ook beginnend) die willen herpositioneren of internationaliseren.

Over Ons Sure Connection Nora en Lisa

LISA’S ACHTERGROND

In 1999 rondde Lisa haar opleiding Bedrijfspresentatie, met een specialisatie in vormgeving, aan de Hogeschool Holland af. Zij combineert nog altijd de drie belangrijkste pijlers: marketing, communicatie en vormgeving. Ze is een resultaatgerichte ontwerper met een sterk commerciële inslag. Na haar opleiding werkte ze enige tijd als grafisch ontwerper bij een groothandel in relatiegeschenken en daarna vele jaren in de fotografie. Daar heeft zij nog steeds veel liefde voor. Ze combineert haar grafisch ontwerp dan ook graag met fotografie in drukwerk en in webdesign. Ze zet haar synesthesie (het zien van kleuren en vormen als je woorden en namen hoort) graag in voor een passende en professionele huisstijl voor klanten.

  • Barst van de ideeën
  • Stelt de juiste vragen
  • Wil net zo trots zijn op het eindresultaat als jij!

NORA EN LISA ALS TEAM

   Nora en Lisa eerste bedrijf 1980
Nora en Lisa wilden vroeger al samen een winkeltje beginnen, liefst onder de trap. Zo verkochten ze tekeningen en plastic zakjes aan hun ouders voor 10 cent. Later leerden ze veel van die ouders door in hun bedrijf te werken. Daar leerden ze alles over de vrijheid en verantwoordelijkheid die bij een eigen bedrijf komen kijken. In 2002 richtten ze samen een stichting op, Stichting Smiles, die hun deed inzien wat een goed team ze zijn. Ze werken met veel plezier samen en vullen elkaar goed aan. Lisa is meer een gevoelsmens, Nora is pragmatischer. Ook bij Sure Connection vullen ze elkaar goed aan, nu met woord en beeld. Met hun gecombineerde kennis, werkwijze en inzet, willen ze klanten helpen hun verhaal goed neer te zetten en meer klanten aan te trekken.

  • Een goed team (we werken al 42 jaar samen)
  • Houden van koffiemomentjes…
  • …maar ook van keihard werken

NORA’S ACHTERGROND

Nora heeft de opleiding Cultuur & Beleid afgerond. Hierin speelden organisatie en planning een grote rol. Uiteindelijk koos Nora voor de specialisatie filmfestivals en liep zij 4 maanden stage bij het London Film Festival. Door haar lange loopbaan bij een fotopersbureau heeft zij enorm veel commerciële ervaring opgedaan. Binnen haar eigen stichting, die is opgericht in 2002, houdt zij zich o.a. bezig met organisatie, communicatie & fondsenwerving. Als oudste van twee dochters met een Amerikaanse vader en Nederlandse moeder heeft zij vanaf haar geboorte Amerikaans geleerd. Het is voor haar haar vadertaal, zoals Nederlands haar moedertaal is. Met veel affiniteit en liefde voor taal, en haar tweetalige opvoeding, is Nora een zeer natuurlijke en bekwame vertaler en tekstschrijver in beide talen.

  • Komt graag tot de kern van het verhaal
  • Implementeert haar kennis van marketing en SEO
  • Is een pragmatische woorden-nerd

Projecten

SUPERPROJECTEN WAAR WIJ EN ONZE KLANTEN TROTS OP ZIJN!

BEKIJK ONZE HELE PORTFOLIO
Ben je er klaar voor?

BEN JE AL SUPERONDERNEMER OF WIL JE DAT WORDEN?

Ja!