Power Up
your business!

MAAK JE BEDRIJF ZICHTBAAR
MET BEHULP VAN ONZE SUPER POWERS

Boek een gratis powercall

Onze Diensten

JOUW BEDRIJF EN ONZE DIENSTEN:
EEN SUPERCOMBINATIE!

Sure Connection Power Up your Business

ZICHTBAARHEID: superbelangrijk voor ieder bedrijf. Je kunt nóg zo’n goed idee hebben voor een product of dienst, maar als niemand ervan afweet dan is het zonde van al je werk, tijd en geld.

Sure Connection helpt je met krachtige uitingen voor het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf. Een “Sure Connection” met je klanten!

VEROVER JOUW PLEK IN DE MARKT

GRATIS WEGGEVERS

Cadeautjes voor jou. We geven gratis tips en advies weg over ons werk op het gebied van content (voornamelijk teksten), design (huisstijl) en marketing. Als je ons je naam en emailadres laat weten, krijg jij de weggevers die je wilt. Daarna sturen we je nog een paar emails alleen over dat onderwerp en verder niks. Zo kun jij eerst rustig zelf aan de slag met onze tips en als je daarna nog hulp nodig hebt, dan weet je ons te vinden!

e-Book

HOE SCHRIJF EN MAAK JE ZELF GOEDE CONTENT?

Content maak je zo - gratis
  • 18 pagina’s vol tips

  • Waar moet je op letten?

  • Praktisch en meteen inzetbaar

Vraag gratis aan

Scan

PAST JOUW HUISSTIJL (NOG) WEL BIJ JOUW ONDERNEMING?

  • Check met 3 stappen

  • Handige checklist

  • Super veelzijdig

Vraag gratis aan

Tips

7 ONLINE-MARKETING TIPS VOOR EEN ECHTE VERBINDING

  • 7 dagen een tip

  • Geen ingewikkelde termen

  • Goed en meteen te doen

Vraag gratis aan

WIL JE OPTIMALE ZICHTBAARHEID?

BOEK ONS
POWER UP PAKKET!

BOEK EEN GRATIS POWERCALL
LEES HIER ALLES OVER HET POWER UP PAKKET

Losse diensten

JOUW WENSEN STAAN VOOROP, dus alles kan aangepast worden naar wat JIJ nodig hebt.
Klik hieronder op een zin met jouw wens en je ziet precies welke diensten we aanbieden op dat gebied.
Klik vervolgens op de dienst om er meer over te lezen.

IK WIL OOK!

Wil je meer weten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Dan bespreken we geheel vrijblijvend jouw wensen en onze mogelijkheden.
We kunnen ook een top team voor je samenstellen!

Onze Werkwijze

IEDER PROJECT DAT WIJ DOEN GAAT OP MAAT, NAAR JOUW WENSEN AANGEPAST.

Het gaat op jouw tempo en we vragen altijd om jouw mening (alhoewel we, als het nodig is, graag ongevraagd advies geven).
Voor een paar zaken hebben we wel een redelijk vaste werkwijze, die voor ons gewoon goed werkt, blijkt uit ervaring.
En geloof me, die ervaring hebben we…

Eerst even vrijblijvend kletsen
(meestal via Skype of Zoom)

Een Power call waarbij we jouw wensen en de mogelijkheden op een rij zetten

We geven graag alvast wat advies en sturen je een passende kostenschatting

We gaan samen kijken wat er allemaal nodig is om het project op te zetten

Indien gewenst begeleiden we je met abonnementen, hosting, software, etc.

We maken samen een overzicht van wat we van jou nodig hebben

Aan de slag!

We houden nauw contact over de voortgang

We vragen geregeld om jouw input

Het project is pas klaar als jij blij bent!

We houden graag contact met je over de resultaten

We blijven er voor je om het resultaat te optimaliseren

Meet The Team

WIE KUN JIJ GEBRUIKEN?

Hier zijn een paar toppers uit ons netwerk met wie we samenwerken aan projecten. Hun kennis gaat diep, heel diep. Je zou ze zelfs “experts” kunnen noemen. Samen met hen kunnen we nog meer resultaat voor je behalen!

Lisa Peters
Social Media specialist

Lisa is freelance Social Media specialist. Daarnaast kruipt ze ook geregeld in de lens om mooie foto's en video's te schieten. De oprechte connectie maken tussen jouw bedrijf en haar klanten staat voorop. Samen lachen, elkaar leren kennen of interessante kennis delen: net zoals je met je vrienden zou doen. Social Media is volgens Lisa een belangrijke tool in je branding strategie, neerzetten waar jij voor staat als bedrijf!

Melanie Ditters
Business Strateeg

Met ruim 10 jaar management ervaring binnen retail, weet Melanie als geen ander hoe een commercieel assortiment vorm te geven en een succesvol marge beleid te voeren. In een tijd waarin bedrijven moeten vechten voor de aandacht en loyaliteit voor de bewuste klant is het ontzettend belangrijk de connectie te vinden. Melanie helpt bedrijven de strategie te bepalen op een manier die een naadloze verbinding tussen klant en merk creëert.

Eric Bernhard
IT ADVIES | IT-SUPPORT| WEB DESIGN

Eric is ruim 7 jaar actief als IT-mannetje voor het MKB. Klanten kiezen voor Eric vanwege zijn kwaliteit, flexibiliteit en prettige manier van communiceren. Of het nu gaat om een nieuwe website, het updaten van een bestaande website, IT-infrastructuur of Office uitdagingen, IT-mannetje zorgt voor de juiste oplossing. Eric ondersteunt ons met zijn technische kennis bij het bouwen van websites.

Bas van Venrooij
Horeca consultant
Bas van Venrooij is eigenaar van Studio Horeca. Hun core business is het opzetten en verbeteren van totaalconcepten voor de horeca. In deze projecten kan Sure Connection hen voorzien van websites, vormgeving en marketing en Bas voorziet ons van advies op elk horecavlak. Een hele fijne samenwerking!
Maikel van de Weerd
WordPress specialist

Maikel is een echte WordPress specialist. Hij is al meer dan 12 jaar bezig om WordPress binnenstebuiten te keren, waardoor er geen geheimen meer voor hem zijn. Hij deelt veel van zijn kennis op zijn website, lost WordPress problemen op en kan helpen bij het onderhoud. Ook biedt hij een geweldig emailmarketingprogramma, mailplanner.nl

Astrid van der Made
Webshop marketing specialist

Astrid van Kollenburg van Succes met je Webshop helpt ambitieuze webwinkeliers met het vergroten van hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Dat doet ze door heel veel tips en inspiratie te delen via e-books, blogs en online trainingen. Ook geeft ze online masterclasses, doet ze Webshop Scans en 1 op 1 coaching en brengt ze webshop eigenaren samen binnen haar inspirerende webwinkel community. Haar missie is groei!

Chantal van Thiel
Online Marketing Professional
Chantal is een online marketing professional met een focus op leadgeneratie en het vergroten van naamsbekendheid. Ze heeft een speciale interesse in het initiëren en coördineren van creatieve campagnes, content marketing en zoekmachine marketing.
Juline van Langen
SEO/SEA vindbaarheidsexpert

Wist je dat 75% van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google? Juline, als marketing fanaat, begrijpt hoe belangrijk het is om hoog te scoren in Google. Met techniek, content en autoriteit laat ze bezoekersaantallen exponentieel groeien.

 
Paul Hendriks
Dynamische software oplossingen

Paul Hendriks is oprichter van Go Ahead Connect. Paul heeft met zijn team voor ieder vraagstuk of idee een passende softwareoplossing waaronder ook apps. Hij is dol op mensen met elkaar verbinden en zijn uitgebreide netwerk levert dan ook voor ieder potje een dekseltje. En als dat dekseltje nog niet bestaat, dan maakt hij die met zijn Go Ahead Connect team zelf.

Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET ZICHTBAARHEID!

Neem contact op