Lisa Peters
Social Media specialist

Lisa is freelance Social Media specialist. Daarnaast kruipt ze ook geregeld in de lens om mooie foto's en video's te schieten. De oprechte connectie maken tussen jouw bedrijf en haar klanten staat voorop. Samen lachen, elkaar leren kennen of interessante kennis delen: net zoals je met je vrienden zou doen. Social Media is volgens Lisa een belangrijke tool in je branding strategie, neerzetten waar jij voor staat als bedrijf!

Melanie Ditters
Business Strateeg

Met ruim 10 jaar management ervaring binnen retail, weet Melanie als geen ander hoe een commercieel assortiment vorm te geven en een succesvol marge beleid te voeren. In een tijd waarin bedrijven moeten vechten voor de aandacht en loyaliteit voor de bewuste klant is het ontzettend belangrijk de connectie te vinden. Melanie helpt bedrijven de strategie te bepalen op een manier die een naadloze verbinding tussen klant en merk creëert.

Eric Bernhard
IT ADVIES | IT-SUPPORT| WEB DESIGN

Eric is ruim 7 jaar actief als IT-mannetje voor het MKB. Klanten kiezen voor Eric vanwege zijn kwaliteit, flexibiliteit en prettige manier van communiceren. Of het nu gaat om een nieuwe website, het updaten van een bestaande website, IT-infrastructuur of Office uitdagingen, IT-mannetje zorgt voor de juiste oplossing. Eric ondersteunt ons met zijn technische kennis bij het bouwen van websites.

Bas van Venrooij
Horeca consultant
Bas van Venrooij is eigenaar van Studio Horeca. Hun core business is het opzetten en verbeteren van totaalconcepten voor de horeca. In deze projecten kan Sure Connection hen voorzien van websites, vormgeving en marketing en Bas voorziet ons van advies op elk horecavlak. Een hele fijne samenwerking!
Maikel van de Weerd
WordPress specialist

Maikel is een echte WordPress specialist. Hij is al meer dan 12 jaar bezig om WordPress binnenstebuiten te keren, waardoor er geen geheimen meer voor hem zijn. Hij deelt veel van zijn kennis op zijn website, lost WordPress problemen op en kan helpen bij het onderhoud. Ook biedt hij een geweldig emailmarketingprogramma, mailplanner.nl

Astrid van der Made
Webshop marketing specialist

Astrid van Kollenburg van Succes met je Webshop helpt ambitieuze webwinkeliers met het vergroten van hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Dat doet ze door heel veel tips en inspiratie te delen via e-books, blogs en online trainingen. Ook geeft ze online masterclasses, doet ze Webshop Scans en 1 op 1 coaching en brengt ze webshop eigenaren samen binnen haar inspirerende webwinkel community. Haar missie is groei!

Chantal van Thiel
Online Marketing Professional
Chantal is een online marketing professional met een focus op leadgeneratie en het vergroten van naamsbekendheid. Ze heeft een speciale interesse in het initiëren en coördineren van creatieve campagnes, content marketing en zoekmachine marketing.
Juline van Langen
SEO/SEA vindbaarheidsexpert

Wist je dat 75% van de zoekers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google? Juline, als marketing fanaat, begrijpt hoe belangrijk het is om hoog te scoren in Google. Met techniek, content en autoriteit laat ze bezoekersaantallen exponentieel groeien.

 
Paul Hendriks
Dynamische software oplossingen

Paul Hendriks is oprichter van Go Ahead Connect. Paul heeft met zijn team voor ieder vraagstuk of idee een passende softwareoplossing waaronder ook apps. Hij is dol op mensen met elkaar verbinden en zijn uitgebreide netwerk levert dan ook voor ieder potje een dekseltje. En als dat dekseltje nog niet bestaat, dan maakt hij die met zijn Go Ahead Connect team zelf.