Hoe haal je het beste uit je website?

MET ONS NIEUWE PAKKET!

Je hebt of wilt een website laten maken. Maar daarmee ben je nog niet klaar. Je moet er natuurlijk ook voor zorgen dat die mooie site ook iets doet! Je wilt je investering terugverdienen, je wilt dat zoveel mogelijk mensen hem zien, je wilt dat die mensen actie ondernemen, je wilt de site blijven optimaliseren voor de beste gebruikerservaring. Maar hoe doe je dat? Hoe haal je het beste uit je site?

Wij hebben een “Haal je het beste uit je site” pakket samengesteld. Want als je bij ons een site laat maken, ben je (tenzij je dat wilt) nog lang niet van ons af! Wij maken geen sites meer om er vervolgens niet meer aan te doen. Wij houden er niet van dat sites die wij hebben gemaakt staan te verstoffen. We willen actie! En resultaat! Het liefst blijven wij met je in contact om je site te blijven optimaliseren, om hem steeds beter te maken. Zorgen we ervoor dat hij veilig is en goed wordt onderhouden. En blijf jij trots op je site, die met jou als ondernemer mee ontwikkelt.

Het pakket

ONDERDELEN VAN HET “HAAL HET BESTE UIT JE SITE” PAKKET:

Een logo en huisstijl voor een professionele uitstraling.

Passende en pakkende afbeeldingen.

Sterke, SEO vriendelijke webteksten.

Een goede vertaling voor groter bereik.

Alle onderdelen voor een complete website.

We zorgen dat je site ook goed vindbaar is.

Je site wordt veilig en goed onderhouden.

Je wilt een site die ook wat doet! Laat ons je helpen en ontzorgen om echt het beste uit je site te halen. Meer inzicht, meer leads, meer resultaat!

Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET PROFESSIONELE ZICHTBAARHEID WAAR JE TROTS OP BENT!