DE UITDAGING:

Een goed werkende webshop die tijd bespaart

HOE PAKTEN WE DAT AAN?

Sure Connection

Taart voor jou

WEBSHOP VOOR HEERLIJKE VERSE TAARTEN IN AMSTELVEEN

Sure Connection

Voor Taart voor jou maakten we:

  • Een complete webshop
    inclusief tekstbegeleiding, structuur, klantervaring en smakelijke uitstraling.

Vibeke kwam via via bij ons terecht omdat ze een aantal grote wensen had voor haar 8 jaar oude webshop. Wij adviseerden haar om die gelegenheid aan te grijpen om voor een compleet nieuwe, moderne, veilige, helemaal-aan-haar-wensen-voldoende webshop te gaan. Ze werd helemaal enthousiast van het idee!

Gaandeweg hebben we niet alleen de functionaliteiten van de webshop helemaal aangepakt, maar ook hoe de aankoopervaring in elkaar zit, enthousiaste teksten geschreven, en vooral: een webshop maken waar bezoekers trek van krijgen!

Vibeke is heel leuk om mee te werken, we hebben veel contact gehad en zullen de shop blijven optimaliseren gebaseerd op gebruikerservaringen. We wensen Vibeke vele mooie opdrachten en meer tijd om haar heerlijke taarten te bakken nu ze een uitgebreide, goed werkende webshop heeft!

Het resultaat

Sure Connection

 

“Mag ik jullie beide ontzettend bedanken voor deze prachtige website!!! Het is een feestje om naar te kijken en zoooo fijn dat er nu zoveel kan wat daarvoor niet kon! Echt heel bijzonder blij mee!!! Bedankt voor alle geduld, uitleg en miljoen last minute aanpassingen ?
Jullie zijn geweldig!!! ????

– Vibeke Cohen/Taart voor jou –

Wil jij ook ZICHTBAARHEID en RESULTAAT?