Vraag je
gratis weggever(s) aan

Wij geven graag gratis tips en advies over ons werk. Om jou op weg te helpen en te laten zien wat we allemaal kunnen op het gebied van content, design en marketing.  Je hoeft alleen een mail te sturen naar info@sureconnection.nl met welke weggevers je wilt. Verder laten we je met rust. Zo kun je eerst rustig zelf aan de slag met onze tips en als je daarna nog hulp nodig hebt, dan weet je ons te vinden!

e-Book

GOEDE CONTENT MAAK JE ZO

In dit ebook van 18 pagina’s krijg je een boel tips over hoe je het beste met content aan de slag kunt gaan. Waar moet je op letten als je zelf gaat schrijven? Wat is SEO en wat zijn CTA’s? We kijken ook naar afbeeldingen en hoe je je content kunt inzetten. Kortom, een praktisch boek voor ondernemers.
Na het downloaden van het ebook krijg je nul emails met tips en vragen.

Huisstijlscan

CHECK IN 3 STAPPEN OF JOUW HUISSTIJL COMPLEET IS EN (NOG) BIJ JE ONDERNEMING PAST

Een super handige checklist om je huisstijl eens goed onder de loep te nemen. Je zult nog verbaasd staan over wat er allemaal bij komt kijken! Waar je je huisstijl allemaal voor kan inzetten komt ook aan de orde. Een scan die goed is voor elke onderneming om jaarlijks naar te kijken!
Na het downloaden van de scan krijg je nul emails met tips, een vraag en een aanbod.

7 Online marketing tips

VOOR EEN STERKE VERBINDING MET JE (POTENTIELE) KLANTEN

Wist je dat bijna 50% van de ondernemers niets doet aan eigen marketing? De reden: o.a. geen tijd hebben of niet weten waar te beginnen. Wil jij nou toch echt aan de slag met marketing voor je eigen bedrijf, omdat jij inmiddels ook wel snapt dan niks doen ook niks oplevert? Met deze mega praktische marketingtips kun jij meteen aan de slag! Maar, op je eigen tempo. Je ontvangt 7 dagen lang iedere dag een tip. Iedere dag een ander onderwerp om over na te denken en je even de ruimte voor neemt. Het hoeft niet allemaal in 1x. Beetje chill aan je marketing werken mag best. Maar inspiratie krijg je zeker!
Naast de 7 emails met tips krijg je geen emails.