Optimale zichtbaarheid voor je bedrijf met ons Power Up pakket!

Je wilt betere zichtbaarheid voor je bedrijf waar je zo hard aan werkt; je weet dat je er meer uit zou kunnen halen. Je bent zo druk bezig met dagelijkse zaken, dat je niet weet waar je moet beginnen. We zijn dol op plannen en organiseren, kijken graag met een frisse blik naar jouw onderneming. We maken geen standaard dik-pak-onzin-marketingplan, maar werken met jou op persoonlijk niveau naar jouw doelen en nog meer blije klanten toe.

We helpen je maar wat graag om je zichtbaarheid te vergroten, samen met ons team, zodat jij een professionele, gemotiveerde superondernemer blijft of wordt.

Met ons Power Up Pakket gaan we aan de slag. We zetten al onze diensten in, met daarnaast voor dit Power Up pakket als extra’s: een kick-off meeting, 1-op-1 sessies, een workshop, marketing en strategie; het complete pakket dat nodig is voor de zichtbaarheid van je bedrijf om er het allerbeste uit te halen. Dit unieke pakket is door ons samengesteld en in deze vorm nergens anders verkrijgbaar. Het wordt hard werken, maar ook leuk!

Het Power Up pakket

MEER ZICHTBAARHEID VOOR JOUW BEDRIJF

Sure Connection Power Up your Business
  1. We beginnen met een kick-off meeting om al je wensen en huidige situatie uitgebreid te bespreken.
  2. We bepalen je doelen en doelgroep.
  3. We stellen op basis van je wensen een team samen.
  4. We zetten al onze diensten in (klik op de dienst om er meer over te lezen). Dit zijn:

Een logo en huisstijl voor een professionele uitstraling.

Passende en pakkende afbeeldingen.

Sterke, SEO vriendelijke webteksten.

Een goede vertaling voor groter bereik.

Logo & Huisstijl
Fotoplan
Teksten
Vertaling
Website
SEO
Onderhoud

Alle onderdelen voor een complete website.

We zorgen dat je site ook goed vindbaar is.

Je site wordt veilig en goed onderhouden.

  1. Gedurende de looptijd van het project hebben we diverse 1-op-1 Skype sessies met als doel het bespreken van de voortgang en de focus te houden op de beoogde doelstellingen.
  2. We verzorgen een huisstijl workshop met je op locatie, waarbij we uitgebreid je huisstijl en de inzet ervan doornemen.
  3. We werken aan je online en offline marketing.
  4. We voegen je toe aan onze besloten LinkedIn groep zodat je een plek hebt om te sparren met andere ondernemers.
Ja, ik wil dit pakket!

Met wie werk je?

Naast onze eigen uitgebreide kennis, zetten we ook specialisten uit ons team in. Lees hier meer over ieders achtergrond. Afhankelijk van jouw wensen stellen we het perfecte team samen!

Hoe lang duurt het?

Hoe lang het duurt om het samengestelde Power Up pakket helemaal naar tevredenheid uit te voeren bespreken we graag met je! Het hangt natuurlijk af van de onderdelen en jouw gewenste werktempo. Wij houden in ieder geval graag de vaart erin en zorgen altijd voor een passende planning!

Wat kost
dit pakket?

We hebben geen vaste prijs voor dit pakket omdat we alles op maat maken en luisteren naar jouw specifieke wensen. We kunnen je wel vertellen dat wij heel transparant werken en alle uitgaven uiteraard met je overleggen. Zie het als een investering met onze intentie dat je het meer dan terug gaat verdienen.

HET RESULTAAT
VAN HET POWER UP PAKKET

Je bedrijf heeft een sterke, professionele uitstraling en een complete website met een goed verhaal, waar je het beste uithaalt. Je behaalt optimale zichtbaarheid voor je bedrijf om je perfecte doelgroep aan te spreken, haalt meer blije klanten binnen en voelt je een echte superondernemer!

Ja, ik wil optimale zichtbaarheid!

HET RESULTAAT
VAN HET POWER UP PAKKET

Je bedrijf heeft een sterke, professionele uitstraling en een complete website met een goed verhaal, waar je het beste uithaalt. Je behaalt optimale zichtbaarheid voor je bedrijf om je perfecte doelgroep aan te spreken, haalt meer blije klanten binnen en voelt je een echte superondernemer!

Ja, ik wil optimale zichtbaarheid!
Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET JE ZICHTBAARHEID!

Boek een power call!