WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Tygers Magazine

Sure Connection / Tygers Magazine
Tygers Magazine

Online startup magazine

 

TYGERS is het online startup magazine voor met name jonge ondernemers die zoeken naar inspiratie om hun business te starten of een impuls te geven, het laatste nieuws omtrent trends, innovaties en ondernemerschap of diepte-interviews met leuke ondernemers.
TYGERS wil nadrukkelijk anders zijn dan de gevestigde magazines door in te zoomen op de persoon achter de ondernemer of onderneming. De artikelen zijn bovendien geen commerciele maar echte verhalen. Op die manier wil TYGERS informeren en inspireren, maar daarnaast ook vermaken, verrassen en signaleren.

 

Shore Connection is betrokken bij TYGERS met advies, overleg, het vinden van de juiste weg om zo veel mogelijk ondernemers te inspireren en door het regelmatig schrijven van (Engelstalige) artikelen.

 

www.tygersmagazine.nl

Date:
28/02/2017
Category:
Communicatie, Teksten, Vertalingen
Tags:
advies, artikelen, blogs, interviews, ondernemers, online magazine, reviews, startup