WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Tom Linszen

Sure Connection / Tom Linszen
Tom Linszen

Regisseur, producent en acteur

 

Tom Linszen is een goede vriend van ons; wij kennen hem al zijn hele leven. Hij is een zeer ambitieuze regisseur, producent en acteur, en heeft al wat mooie projecten gerealiseerd.
Met een eenvoudige website presenteerde hij zichzelf en zijn werk online.

 

Barry – van Barry Schultz Photography – die Tom ook al zijn hele leven kent, wilde hem graag steunen met een nieuwe, actuele site, waarmee hij nog meer mogelijkheden zou hebben om zichzelf en zijn werk te promoten. Maar ook om een plek te creëren om meer sponsors te vinden, over zijn bezigheden te schrijven en mensen enthousiast te maken voor zijn werk. Wij mochten deze nieuwe website voor Tom realiseren, en hebben dat met veel plezier en trots gedaan. Alles wat hij nu wil vertellen staat erop, en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om deze website uit te breiden, naarmate hij meer projecten realiseert en meer te vertellen heeft.

 

Neem je ook een kijkje?
Tom is een zeer gedreven en inspirerend persoon!
Website door Shore Connection gerealiseerd: www.tomlinszen.nl

Date:
07/05/2015
Category:
Websites
Tags:
acteur, documentaires, dovencultuur, maatschappelijk, producent, projecten, regisseur