WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top
Sure Connection / Steffi Jorna
Steffi Jorna

Kunstenares

 

We leerden eerst Steffi’s werk kennen en toen Steffi zelf. Haar prachtige vogeltjes hingen in het café in Amsterdam waar ze toen werkte. Zo gecharmeerd van haar schilderijen, kochten we in de loop der tijd verschillende werken van haar, voor onszelf, voor vrienden en familie; iedereen vond het prachtig!
Omdat Steffi nog geen website had, boden we haar aan t.z.t. een site voor haar te maken, om haar werk te promoten, mensen gemakkelijker met haar en haar werk in contact te laten komen en te laten zien waar haar werk hangt. Toen Steffi zover was, vroeg ze ons haar daarmee te helpen en daar waren we heel erg blij mee! Het was een feest om te doen. We zijn heel trots op het resultaat en vinden het zelf een cadeautje om naar te kijken. Maar dat komt uiteraard vooral door die prachtige vogeltjes!

 

Bekijk Steffi’s website op www.steffijorna.nl
Ontwerp, advies en realisatie door Sure Connection

Date:
15/08/2016
Category:
Websites
Tags:
kunstenares, schilderijen, website