WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Neurosurgery Insight

Sure Connection / Neurosurgery Insight
Neurosurgery Insight

Innovation & Consultancy

 

Klaas Bakker is bij ons gekomen via een eerdere klant. Hij wilde graag een logo laten ontwerpen.Tijdens onze briefing werd duidelijk dat Klaas een strak, duidelijk, professioneel en ‘wetenschappelijke’ uitstraling wilde. Dus geen poespas en tierlantijnen. Door mij een beetje te verdiepen in de neurologie en te beseffen (voor een leek) dat het neurologische systeem uit drie onderdelen bestaat (de hersenen, ruggenmerg en zenuwen) heb ik gekozen dat het beeldmerk uit drie delen zou kunnen bestaan. Verder hebben we gewerkt met strakke en duidelijke fonts en eigen, maar serieuze kleuren.

 

Een zeer fijne samenwerking met een jonge ondernemer die goed weet wat hij wel en niet wil, maar ook zeker openstaat voor onze kijk en advies.

Date:
06/05/2016
Category:
Grafisch Ontwerp, Logo's
Tags:
huisstijl, logo, wetenschap