WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Locals Amsterdam

Sure Connection / Locals Amsterdam
Locals Amsterdam

Winkel en webshop met lokale merken en ontwerpen

 

Suzanne Hof, eigenaar van Locals Amsterdam, had een lopende webshop, maar deze was gebaseerd op een verouderd systeem. Daarnaast wilde ze graag dat het bestellen en betalen soepeler zou verlopen en dat de webshop goed vindbaar zou zijn.
Na een paar goede gesprekken besloot ze om de webshop helemaal opnieuw te laten maken door ons in een moderne, goed werkende en overzichtelijke omgeving.

 

Ze heeft ons veel ruimte gegeven voor advies op het gebied van vormgeving en functionaliteiten. Tegelijkertijd wist ze heel goed wat ze wilde. Met veel plezier zijn we voor haar aan de slag gegaan en is zij de webshop gaan vullen met haar producten en productomschrijvingen. Tijdens het gehele proces hebben we haar uitstraling en feel (ook van de stenen winkel) goed in het vizier gehouden.

 

Nu staat de shop online en zijn we gezamenlijk erg trots op het resultaat!
Website advies, ontwerp, realisatie en fotoresearch door Shore Connection: www.localsamsterdam.com

Date:
01/03/2017
Category:
Websites
Tags:
webshop, website