WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Eten op Rolletjes

Sure Connection / Eten op Rolletjes
Eten op Rolletjes

Foodtruckfestival

 

Toen we zagen dat foodtruckfestival Eten op Rolletjes naar Hilversum zou komen, werden we meteen enthousiast. Wat een hippe bedoening hier in het stoffige Gooi! We belden meteen op en vroegen of we iets konden doen om te helpen met de promotie van het festival. Daar hadden ze al een pr-bureautje voor, maar na een paar keer overleggen vroegen ze ons om te helpen met het promoten van een vrijdagmiddagborrel voor lokale bedrijven. Omdat we flink wat mensen en bedrijven kennen in Hilversum, konden we daar goed mee uit de voeten. Eigenaren Bob en Frans waren tevreden met het resultaat en vroegen ons om voor de andere 6 lokaties ook lokale bedrijven te benaderen voor de vrijdagmiddagborrel. Het was geweldig om te zien hoe veel mensen er bij iedere editie weer kwamen opdagen en hoe enthousiast iedereen was over het festival. Het weer en de sfeer waren vaak geweldig! Hopelijk volgend jaar weer.

 

www.etenoprolletjes.nl

Date:
01/08/2016
Category:
Communicatie
Tags:
persbericht, Promotie