WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Ecommerce Result

Sure Connection / Ecommerce Result
Ecommerce Result

Bureau voor Ecommerce consultancy, Interim en Recruitment

Voor Jeroen Bos van Ecommerce Result hebben wij zijn website een restyling gegeven. Alleerst brachten wij de doelstellingen en de doelgroep in kaart. Daarop gebaseerd hebben we twee voorstellen opgezet voor een nieuwe stijl. Met één van deze stijlen zijn we verder gegaan en hebben we de homepage volledig aangepakt. Daarnaast hebben we de sidebars en de headers voor alle achterliggende pagina’s ook in de nieuwe stijl vertaald.

Naast het ontwerp, hebben wij Ecommerce Result ook geholpen met de communicatie en marketing van de homepage en sidebars. Tenslotte hebben we alle research en aankoop van al het fotomateriaal gedaan.

Het was – en is – ontzettend leuk om met Jeroen samen te werken en we zijn heel trots op het resultaat!
www.ecommerceresult.com

In 2018 koos Jeroen ervoor om de hele site te restylen naar de nieuwste maatstaven, daarbij volop gebruik makend van de mogelijkheden van SEO en online marketing.
Wij ontwierpen en realiseerden het herdesign voor de gehele site.

Date:
31/10/2018
Category:
Grafisch Ontwerp, Websites
Tags:
restyling