WIJ ZIJN
SHORE CONNECTION.

Zit je vol met ideeën, maar heb je geen tijd om ze uit te voeren? Of heb je juist een gebrek aan ideeën over hoe je meer klanten kunt aantrekken? Laat ons je helpen!
Wij helpen jou met het verhaal van jouw bedrijf, product of dienst te vertellen - met de juiste woorden & beelden, aan de juiste mensen.
Bel Lisa: 06-2468 93 74 | Bel Nora: 06-1020 79 10 info@sureconnection.nl
Back to top

Bagels & Beans

Sure Connection / Bagels & Beans
Bagels & Beans

vrijplaats voor koffie, bagels & geluk

 

Voor Bagels & Beans hebben wij diverse marketing activiteiten bedacht, om te beginnen voor een vestiging in Amsterdam Oost.

 

Momenteel (vroege zomer 2016) ligt onze eerste project – vol trots! – in de vestiging in Oostpoort: een koffie-hanger.
Wij wilden graag meer informatie over de oorsprong van de koffie overbrengen en de klanten bewust maken van het mooie verhaal achter de samenwerking en de koffieplantage.
Op een bescheiden manier bedanken wij de klant (achteraf) voor het bestellen van hun kopje koffie en vertellen wij ze wat ze (ongemerkt) mogelijk hebben gemaakt. Deze actie bedachten wij n.a.v. gesprekken met de eigenaar en door ons te verdiepen in de visie en stijl van Bagels & Beans.
Achter de schermen hebben wij nog enkele projecten voorgesteld en deels uitgewerkt die hopelijk in de toekomst ook worden toegepast en uitgerold.

Date:
23/12/2015
Category:
Communicatie, Grafisch Ontwerp, Print, Teksten
Tags:
communicatie, koffiehanger, marketing, project