Optimale zichtbaarheid, professionaliteit en trots voor je bedrijf met ons Next Step pakket!

Sure Connection

Je wilt betere zichtbaarheid voor het bedrijf waar je zo hard aan werkt; je wilt overkomen als een professionele, serieuze ondernemer en trots zijn op wat je laat zien. Je weet dat je er meer uit zou kunnen halen. Je bent zo druk bezig met dagelijkse zaken, dat je niet weet waar je moet beginnen.

Wij zijn dol op plannen en organiseren, kijken graag met een frisse blik naar jouw onderneming. We maken geen standaard dik-pak-onzin-plan, maar werken met jou op persoonlijk niveau naar jouw doelen en nog meer blije klanten toe.

Met ons Next Step Pakket gaan we aan de slag. We zetten al onze diensten in, het complete pakket dat nodig is voor de zichtbaarheid van je bedrijf om er het allerbeste uit te halen. Dit unieke pakket is door ons samengesteld en in deze vorm nergens anders verkrijgbaar. Het wordt hard werken, maar ook leuk!

Het Next Step pakket

  1. We beginnen met een kick-off meeting om de huidige situatie en al je wensen uitgebreid te bespreken.
  2. We bepalen je doelen en doelgroep.
  3. We zetten al onze diensten in (klik op de dienst om er meer over te lezen). Dit zijn:

Een logo en huisstijl voor een professionele uitstraling.

Passende en pakkende afbeeldingen.

Sterke, SEO vriendelijke webteksten.

Een goede vertaling voor groter bereik.

Alle onderdelen voor een complete website.

We zorgen dat je site ook goed vindbaar is.

Je site wordt veilig en goed onderhouden.

  1. Gedurende de looptijd van het project hebben we diverse 1-op-1 online sessies met als doel het bespreken van de voortgang en de focus te houden op de beoogde doelstellingen.
  2. We adviseren je over je complete marketingmix.
  3. We willen dat jij trots bent op het resultaat en niet kan wachten om het aan de wereld te laten zien!

Met wie werk je?

Naast onze eigen uitgebreide kennis, kunnen we ook specialisten uit ons netwerk inzetten. Laat ons gerust weten waar je allemaal behoefte aan hebt! Wij kennen er vast wel iemand voor.

Hoe lang duurt het?

Hoe lang het duurt om het samengestelde Next Step pakket helemaal naar tevredenheid uit te voeren bespreken we graag met je! Het hangt natuurlijk af van de onderdelen en jouw gewenste werktempo. Wij houden in ieder geval graag de vaart erin en zorgen altijd voor een passende planning!

Wat kost
dit pakket?

We hebben geen vaste prijs voor dit pakket omdat we alles op maat maken en luisteren naar jouw specifieke wensen. We kunnen je wel vertellen dat wij heel transparant werken en alle uitgaven uiteraard met je overleggen. Zie het als een investering met onze intentie dat je het meer dan terug gaat verdienen.

HET RESULTAAT
VAN HET NEXT STEP PAKKET

Sure Connection

Je bedrijf heeft een sterke, professionele uitstraling en een complete website met een goed verhaal. Je behaalt optimale zichtbaarheid voor je bedrijf om je beoogde doelgroep aan te spreken, haalt meer blije klanten binnen en voelt je een echte superondernemer!

HET RESULTAAT
VAN HET NEXT STEP PAKKET

Je bedrijf heeft een sterke, professionele uitstraling en een complete website met een goed verhaal. Je behaalt optimale zichtbaarheid voor je bedrijf om je perfecte doelgroep aan te spreken, haalt meer blije klanten binnen en voelt je een echte superondernemer!

Ben je er klaar voor?

LAAT ONS JE HELPEN MET PROFESSIONELE ZICHTBAARHEID WAAR JE TROTS OP BENT!